MENU

Mini Cart

Το καλάθι σας είναι κενό αυτή τη στιγμή.

Το ξύλο και η γεωμαντεία του!

Γεωμαντεία

Σε αυτό το σημείο οι περισσότεροι, ίσως, θα αναρωτιέστε τι είναι η γεωμαντεία….είναι το γνωστό σε όλους μας Feng Shui. Σε όσους λοιπόν δεν το γνωρίζουν ιδού η ευκαιρία να το μάθουν!

Αυτή η πνευματική αντίληψη ήταν γνωστή στους Αρχαίους πολιτισμούς, όπως Κινέζους, Ινδιάνους, Αιγύπτιους, Έλληνες (από τους οποίους προέρχεται και ο ορισμός Γεωμαντεία) μοιάζει σαν μορφή παρειδωλίας*.
Η γεωμαντεία είναι μία διαχρονική τέχνη που αφορά τα τελετουργικά πεδία της γης και τα Ley lines, τα οποία επηρεάζουν με έναν μυστήριο τρόπο την διάθεση και την υγεία των ανθρώπων. Ασχολείται κυρίως με τους χώρους τους οποίους έχουν προσβληθεί από αρνητική ενέργεια που αφορούν τους τόπους διαμονής μας και εργασίας. Ο ρόλος της γεωμαντείας είναι να ελαττώσει αυτές τις αρνητικές ενέργειες.

Τάβλες Ξύλου 

Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε και ειδικά αυτές τις μέρες ο χώρος του καθενός πρέπει να φέρνει γαλήνη. Έτσι εμείς, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ξυλείας, έχουμε φροντίσει για την γαλήνη αυτή δημιουργώντας για εσάς τις καλύτερες ξύλινες τάβλες από 100% ατόφιο ξύλο Ελάτης εμπνέοντας μια αίσθηση πολυτελείας, διότι έρευνες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι αντιδρούν εν αρμονία με το φυσικό χρώμα ξύλου όταν αυτό βρίσκετε στον χώρο τους. Επίσης έχουμε στρογγυλοποιήσει τις άκρες για πιο μοντέρνο σχεδιασμό αλλά κυρίως για την αποφυγή τραυματισμών. Το ξύλο ελάτης επίσης είναι γνωστό για την μεγάλη αντοχή στον χρόνο και ευκαμψία του. Μπορείτε να τα επιλέξετε σε διάφορα μεγέθη.

Πως να χρησιμοποιήσετε τις Τάβλες Ξύλου στο χώρο σας

Το καφέ χρώμα του ξύλου είναι συνδεδεμένο με την φύση και την χρησιμότητα. Εκπέμπει απλότητα, ζεστασιά και σιγουριά. Είναι ένα ουδέτερο χρώμα που χαρίζει το συναίσθημα της σταθερότητας και ευνοεί την συνεργασία.
Δημιουργεί μια αίσθηση φυσικότητας, επειδή βρίσκεται παντού στη φύση και θυμίζει τη γη. Το ξύλο σχετίζεται με την αίσθηση ασφάλειας και της πολυτέλειας αφήνοντας έτσι μια ωραία αίσθηση κυριαρχίας στον χώρο σας. Οι συνδυασμοί καφέ χρώματος θα προσθέσουν ζεστασιά και βάθος στο σπίτι σας για εσάς και σε κάθε επισκέπτη σας.

Στο υπνοδωμάτιο :

Για παράδειγμα σας προτείνουμε να μην βάλετε ένα κομοδίνο αλλά δύο. Τα κομοδίνα συμβολίζουν ισορροπία και φτιαγμένα από τάβλες ξύλου προσφέρουν την κατάλληλη ζεστασιά που χρειάζεται κανείς για έναν τέλειο ύπνο.

Επιδιώξτε ένα ξύλινο κεφαλάρι ή πλαίσιο. Το κεφαλάρι και το πλαίσιο παίζουν σημαντικό ρόλο στη γαλήνη και την ισορροπία του χώρου. Το στοιχείο του ξύλου σχετίζεται με το σύμβολο της φύσης που υποστηρίζει το σώμα σας και την ενέργεια σας όταν κοιμάστε. Τέλος πρέπει να τονίσουμε ότι αγοράζοντας τάβλες από το karol.gr λύνεται και το πρόβλημα σας που αφορά το τρίξιμο καθώς οι τάβλες για τα κρεβάτια που διαθέτει το κατάστημα μας είναι πολύ υψηλού επιπέδου σταματώντας έτσι το πολύ ενοχλητικό τρίξιμο!!

Στο χώρο του μπάνιου :


Για τον χώρο του μπάνιου ακολουθώντας την παγκόσμια αποδεκτή σκανδιναβική αρχιτεκτονική το καταλληλότερο υλικό είναι το ξύλο.


Τα μπάνια με ξύλο εντυπωσιάζουν εδώ και χρόνια δίνοντας την αίσθηση της ασφάλειας, της άνεσης και αρμονίας μιας που το μπάνιο είναι χώρος χαλάρωσης και για πολλούς ευεξίας.

Τοποθετώντας τα ως ταβάνι, δάπεδο, πλαίσιο για την μπανιέρα, βάση για τον νιπτήρα και διάφορα άλλα έπιπλα θα πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα αφήνοντας εσάς και κάθε επισκέπτη ικανοποιημένο.

Συνδυάζοντας το με τα κατάλληλα είδη μπάνιου όπου έχουμε για εσάς μπορείτε να δώσετε μια δικιάς σας ξεχωριστή πινελιά, για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

preloader