MENU

ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι είναι άδειο!

Το Κρεβάτι ως βοηθός στην αποθήκευση χώρου

Όταν ακούμε την λέξη “Κρεβάτι” αιωρούνται πολλές και διάφορες σκέψεις στο μυαλό μας όπως χαλάρωση, ζεστασιά, νοσταλγία , έναν καλό έρωτα κτλ. ‘Όμως σίγουρα ελάχιστοι έχουν σκεφτεί την ιδέα της αποθήκευσης χώρου.

Η εταιρία μας λοιπόν ανήκει σε αυτούς τους ελάχιστους διότι δεν έχουμε μείνει μόνο στην σκέψη αλλά έχουμε προχωρήσει και στην υλοποίηση αυτής.

Με μια μεγάλη γκάμα από εξαρτήματα κρεβατιού , αξεσουάρ κρεβατιού και Τάβλες Κρεβατιού όπως και Ορθοπεδικά Σανίδια μπορούμε να υλοποιήσουμε και κάθε δική σας δημιουργική σκέψη.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν κάποιες δικές μας δημιουργίες που ίσως να συμπίπτουν με τις δικιές σας αποδεικνύοντας έτσι πως ήμαστε η κατάλληλη εταιρία για εσάς.

Το ξύλο στην αισθητική του χώρο.

Επιδιώκοντας ένα ξύλινο κεφαλάρι ή πλαίσιο υποστηρίζεται το σώμα και την ενέργεια σας καθώς το ξύλο είναι το σύμβολο της φύσης και αρμονίας δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή αισθητική στον χώρο.
Αποτελούμενο από τις καλύτερες ξύλινες τάβλες από 100% ατόφιο ξύλο Ελάτης εμπνέοντας μια αίσθηση πολυτελείας, διότι έρευνες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι αντιδρούν εν αρμονία με το φυσικό χρώμα ξύλου όταν αυτό βρίσκετε στον χώρο τους. Επίσης έχουμε στρογγυλοποιήσει τις άκρες για πιο μοντέρνο σχεδιασμό αλλά κυρίως για την αποφυγή τραυματισμών. Το ξύλο ελάτης επίσης είναι γνωστό για την μεγάλη αντοχή στον χρόνο και ευκαμψία του.

Η έξυπνη λύση στον αποθηκευτικό χώρο

Ως μέρος του σχεδιασμού και ως ένας τρόπος προσθήκης επιπλέον αποθηκευτικού χώρου σε μια ήδη μικρή περιοχή, αποφασίσαμε να τοποθετήσουμε το κρεβάτι σε ένα ξύλινο κουτί με δυνατότητα ανύψωσής του με έναν ειδικό μηχανισμό δημιουργώντας έτσι έναν πανέξυπνο χώρο αποθήκευσης.

Αυτός ο χώρος είναι ένας υπέροχος συνδυασμός άνεσης όπου μπορεί να έχει μικρά ντουλαπάκια και ραφάκια οργανώνοντας εκεί την εκάστοτε ντουλάπα σας εξοικονομώντας έτσι τον χώρο που επιθυμούσατε.
Μια καλή ιδέα για την αναπλήρωση του χώρου εκείνου είναι να φτιάξετε τραπεζάκι και παγκάκι από ξύλινες Τάβλες σηκώνοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη της αισθητικής του δωματίου.

Είναι κατάλληλο για παιδικά δωμάτια και κυρίως χρήσιμο για τους γονείς όπου θέλουν έστω να φαίνεται συμμαζεμένο το δωμάτιο διότι μπαίνουν τα παιχνίδια ακριβώς κάτω από το κρεβάτι για να μην είναι διασκορπισμένα στο πάτωμα.

Οι πιο ψαγμένοι χαρακτήρες μπορούν να οργανώσουν με έναν πρωτότυπο και στυλάτο τρόπο τα σνάκ τους όπως πατατάκια, ξυρούς καρπούς, ζαχαρωτά και οτί άλλο τους επιτρέπει η φαντασία τους.
Επίσης μπορούμε να διαμορφωθεί έτσι το κουτί κάτω από το κρεβάτι ώστε να τοποθετηθεί κάποιο ψυγειάκι για τα αναψυκτικά ή αλκοολούχα ποτά.
Κάπως έτσι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε κάθε τύπου κατάσταση !!
Και για να απογειώσετε το όλο σκηνικό, τοποθετώντας ταινίες LED στο εσωτερικό του κουτιού θα αφήσετε άφωνο καθε σας επισκέπτη.

Κατασκευή του αποθηκευτικού χώρου

Όλες οι ιδέες του καθενός κρύβουν μία επιθυμία αλλά η ιδέα από την υλοποίηση της απέχει. Προτεραιότητα όμως έχει η ασφάλεια του ατόμου που το χρησιμοποιεί και ένα παραπάνω αν αυτό το άτομο είναι το παιδί σας.

Κλειδώματα

Κλειδώματα Κόκκινα

Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια μπορείτε να ζητήσετε τα Κλειδώματα όπου τοποθετούνται στα αμορτισέρ σε περίπτωση που κάποιο χάσει την δυναμικότητα του. Έτσι θα μείνει σηκωμένα το κρεβάτι οτι και αν γίνει.

Φεράμια

Τα φεράμια, είτε πλαστικά είτε μεταλλικά, σας δίνουν μια στιβαρότητα στην κατασκευή μεταξύ του πλαισίου του κρεβατιού και του κεφαλάρι.Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πλαστικά φεράμια όπως πλαστικό με 2 βίδες 12,5cm ή 15cm και σε Μεταλλικά φεράμια απλό ή με 4 αυτιά.

Βάση πλαϊνή με στοπ

Βάση πλαϊνό με στοπ
Βάση πλαϊνό με στοπ

Η Βάση πλαϊνή με στοπ τοποθετείτε στο εσωτερικό πλάι του σουμιέ. Έτσι εξασφαλίζει την ευθεία της ταινίας με τα σανίδια και το στρώμα.

Πλαστική Βάση Σανίδας με ποδαράκια

Η Πλαστική Βάση Σανίδας είναι υποδοχή για Σανίδα 68cm x 0,8cm και 68cm x 1cm η οποία κουμπώνει σε μεταλλικό και ξύλινο τελάρο κρεβατιού.
Με διαστάσεις: 7.3cm μήκος x 3,6cm ύψος x 2,7cm πλάτος.

Τελάρο – Σουμιές

Τελάρο Διπλό Πυκνό

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε διαστάσεις και επιλογής ανάμεσα σε μονό, διπλό και σε πυκνό ή απλό τελάρο μπορείτε να διαλέξετε αυτό το τελάρο κρεβατιού που αρμόζει στον χώρο σας. Είναι μεταλλικής κατασκευής επομένως και ανθεκτική. Τα σανίδια τοποθετούνται με την πλαστική βάση όπου κουμπώνει στο μεταλλικό τελάρο.

Χερούλια για το Τελάρο

Απλής κατασκευής ώστε να σας βοηθάει στην ανύψωση του τελάρου.Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πλαστικό ή μεταλλικό χερούλι για το τελάρο

Αμορτισέρ

Αμορτισέρ (750.1200.1500)

Για την ασφάλεια έχουμε φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο δίνοντάς σας μια επιλογή ανάμεσα σε 3 Αμορτισέρ ανύψωσης με διαφορετική δυναμικότητα (Newton).

Μηχανισμός Ανύψωσης Κρεβατιού

Ο Μηχανισμός ανύψωσης κρεβατιού είναι το κυρίως μέρος του πλαισίου. Βιδώνετε στο εσωτερικό μέρος του πλαίσιο του κρεβατιού με 5 βίδες στο κάτω μέρος του και άλλες 4 στο επάνω μέρος του.
Είναι μεταλλικής κατασκευής και διατίθεται σε χρώμα RAL 9005.

Σανίδι Ορθοπεδικό ΟΞΙΑ

Σανίδι Ορθοπεδικό για ταινία
Σανίδι Ορθοπεδικό ΟΞΙΑ

Το Σανίδι ορθοπεδικό κορυφαίας ποιότητας απο πηχάκι Οξιάς. Η ξυλεία από οξιές, αφού πρώτα υποστεί στέγνωμα για να ελαττωθεί το μειονέκτημα της ελαστικότητας, είναι κατάλληλη για την επιπλοποιία κάτι το οποίο δίνει στο σανίδι μας ακριβώς την κατάλληλη ελαστικότητα που χρειάζεται για έναν τέλειο ύπνο.
Η ειδική καμπύλη που δίνεται δημιουργείτε με τεχνολογία των υψίσυχνων ρευμάτων.
Επίσης είναι επικαλυμμένο με ρητίνη η οποία είναι υποαλλεργική.

Αφήστε την φαντασία και το γούστα σας ελεύθερο και εμείς θα το πραγματοποιήσουμε με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο για εσάς διότι είναι τιμή και χαρά μας να βλέπουμε τους πελάτες μας ευχαριστημένους!!

karol.gr