MENU

ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι είναι άδειο!

Φτιάξτε γραφείο έτοιμο για προαγωγή

Οργάνωση γραφείου σημαίνει μεγαλύτερη αποδοτικότητα, καλύτερη ενέργεια, θετική διάθεση και λιγότεροι περισπασμοί κατά την εργασία σας.
Όλα αυτά ωθούν την αποδοτικότητα και την δημιουργικότητα σας στα ύψη πετυχαίνοντας ίσως την προαγωγή όπου επιθυμείτε.
Μην ξεχνάτε ότι και μία από τις συμβουλές του φενγκ σούι λέει “τα λεφτά έρχονται σε ένα τακτοποιημένο σπίτι”.
Έτσι η εταιρία μας σας προσφέρει τις κατάλληλες ιδέες και τα σωστά προϊόντα ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Μείνετε στο φως:
Ο χώρος στον οποίο εργάζεστε πρέπει να είναι πάντα φωτεινός ώστε να μην σας κουράζει ή να σας στεναχωρεί. Φροντίστε, λοιπόν, να στήσετε το γραφείο σας ένα δωμάτιο που να διαθέτει πολλά ή μεγάλα παράθυρα. Αν αυτό δεν είναι εφικτό μην ανησυχείτε!!
Σας έχουμε την τέλεια λύση με την LED Σπιράλ Αφής 12V + 1.5 Adapter.
Κάνοντας έναν όμορφο και ξεκούραστο φως καλύπτει τον φωτισμό που σας λείπει.
Έκτος αυτού όμως περιέχει και μια θύρα USB όπου θα σας φανεί σίγουρα χρήσιμη για να φορτίζεται κάποια σας συσκευή χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε άλλα θέση πρίζας.
Οι δυνατότητες της LED Σπιράλ δεν τελειώνουν όμως εδώ καθώς έχει ρυθμιζόμενη ένταση φωτισμού μέσω αφής αγγίζοντας με ένα μαγικό τρόπο το σπιράλ!

Ξε-καλωδιωθείτε:
Η τεχνολογία έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας αντικαθιστώντας τα καλώδια με τα ασύρματα πλέον.
Όμως δεν μπορούν να εξαφανίσουν ολά τα καλώδια μένοντας άτακτα στον χώρο εργασίας μας.
Πέρα από αντιαισθητικό θέαμα, τα ατακτοποίητα καλώδια των συσκευών σας μπορεί να μπουν εμπόδιο στην άνεση σας και σίγουρα μπορεί να γίνει ζημιά ξεριζώνοντας κάποιο καλώδιο με κίνδυνο να χαλάσει η συσκευή.
Με τον Οργανωτή καλωδίων θα πετύχετε μια οργάνωση με εντυπωσιακό τρόπο και αποτελεσματικό.
Είναι από πλαστικό, έχει ύψος 81cm και διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπορεί να γίνει κουλούρα.
Με τις δύο αποχρώσεις του σε ασημί ή μαύρο μπορεί να το ταιριάξετε εύκολα στις στιλιστικές σας απόψεις.

Ρεύμα με δύο κινήσεις:
Με μια τόσο κουραστική μέρα στο γραφείο σίγουρα δεν έχετε το κουράγιο να ψάχνετε κάτω στο πάτωμα το πολύπριζο πόσο μάλιστα όταν το καλώδιο δεν φτάνει έως πάνω στο γραφείο σας.
Με το Κρυφό πολύπριζο όχι μόνο έχετε με δυο κινήσεις την πρίζα πάνω στο γραφείο άλλα έχετε έναν ευειδής τρόπο ανύψωσης με αποτέλεσμα να δείχνει εξιχρονισμένο εντυπωσιάζοντας κάθε σας επισκέπτη.
Συνδέετε το σούκο στην πρίζα και “κρύβεται” ξανά το πολύπριζο μέσα στο γραφείο.
Με στιβαρή κατασκευή κατασκευασμένο από αλουμίνιο και πλαστικό.

Επίσης υπάρχει και το κρυφό Box όπου μένει σταθερά κρυμμένο στο γραφείο και με ένα απλό πάτημα ανοίγει το καπάκι ώστε να συνδέσετε τις συσκευές σας. Ένα Box που θα το λατρέψετε με την απλή αλλά και τόσο χρήσιμη του σχεδίαση χωρίς φόβο να σπάσει λόγο της στιβαρής του κατασκευή από αλουμίνιο και πλαστικό.

Μια άλλη λύση είναι το Τριγωνικό πολύπριζο όπου τοποθετείτε σε όποια γωνία θέλετε ή απλά πάνω στο γραφείο. Μια πολύ εύχρηστη, γρήγορη και ανθεκτική λύση με ξεχωριστή εμφάνιση από τα κλασικά πολύπριζα.

Με όλα τα παραπάνω προϊόντα έχετε τα κατάλληλα εφόδια στο να σας κάνουν πιο αποδοτικούς και δημιουργικούς στον χώρο όπου ξοδεύετε ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας και της ενέργειας σας.
Ένας σωστός σύμμαχος διότι σας προσφέρει την άνεση όσο και τον μοντερνισμό για να μην μένετε ποτέ πίσω εκπλήσσοντας έτσι και κάθε πελάτη που κάθετε αντίκρυ σας.
Κάντε την προσπάθειά σας ευκολότερη και πετύχετε την προαγωγή γιατί το αξίζετε!